Pagină de PrezentareFii mai aproape de oameni!

Maximizează oportunitatea de a fi găsit de oamenii care pot afla despre serviciile și obiectivele tale simplu și ușor.

Pagină de Prezentare - vreauSAmerg.ro
Vezi și Pagină Premium

Serviciul Pagină de Prezentare se adresează tuturor instituțiilor ce doresc să beneficieze de un mijloc practic, ușor de folosit și modern, pentru o mai bună comunicare cu cetățenii fără absolut niciun cost. GRATUIT pentru scopuri non-comerciale!

Ce este o pagină de prezentare?


Pagina de Prezentare este un mod simplu și rapid de a vă asigura o prezență în mediul online pentru afacerea dumneavoastră.

Într-o pagină de prezentare puteți să descrieți serviciile afacerii dumneavoastră, să oferiți utilizatorilor informații de contact, informații despre localizare și să completați această carte de vizită prin imagini sugestive ce vor fi publicate ulterior în galeria foto.

Pagina de Prezentare conține următoarele elemente:

 1. Informații generale (descrierea serviciilor afacerii dvs.)
 2. Adresă și informații de localizare
 3. Link-uri către resurse externe (website, blog, facebook, twitter)
 4. Informații de contact (număr de telefon, fax)
 5. Programul de lucru
 6. Facilități (plată cu cardul, locuri de parcare etc.)
 7. Galeria foto
 8. Recenzii
Pagină de PrezentareBeneficiile afacerii dumneavoastră


Prin intermediul Paginii de Prezentare aveți următoarele beneficii:

 • Scăpați de grija și costul dezvoltării unor website-uri moderne și actualizări pentru toate dispozitivele conectabile la internet.
 • Câștigați timp util concentrându-va exclusiv asupa mesajului și informației pe care doriți să o transmiteți. Astfel, aveți mai mult timp liber pentru dumneavoastră.
 • Prezența pe o platformă ce aduce la un loc atât cererea cât și oferta, vă oferă o reală oportunitate pentru a genera clienți. Priviți de exemplu la complex-urile comerciale, mall-urile care reunesc într-un singur loc atât clienți cât și comercianți.
 • Vă bucurați de avantajul serviciului vreauSAmerg.ro care pune la dispoziție un panou de administrare complet și usor de utilizat, care facilitează actualizarea instantanee respectând principiul DIY (eng. Do It Yourself - trad. Fă-ți singur).
 • Nu este necesar să aveți un website ca să puteți avea o astfel de Pagină de Prezentare a afacerii dvs. pe vreauSAmerg.ro. Este efectiv simplu!


Cum pot avea o Pagină de Prezentare?


Pentru a avea o Pagină de Prezentare trebuie să creați un cont de utilizator (http://vreausamerg.ro/cont_nou.do). Odată creat și activat contul de utilizator, puteți să creați Pagina de Prezentare folosind butonul Adaugă Locație din bara de meniu.Care este costul?


Nu trebuie să vă faceți vreo grijă în privința costurilor. Totul este absolut Gratuit! Costul dumneavoastră este timpul alocat pentru crearea Paginii de Prezentare. Comparând costul cu beneficiile aduse, investiția în Pagina de Prezentare este o bună oportunitate ce nu trebuie neglijată.