Pagină PremiumFidelizează-ți clienții!

Ai la dispoziție instrumentele necesare pentru o comunicare mai bună și fidelizarea clienților tăi.

Pagină Premium - vreauSAmerg.ro

Serviciul Pagină Premium se adresează celor care doresc o prezentare profesională prin care să obțină o mai bună vizibilitate, o mai bună comunicare cu clienții și să dispună de instrumente viabile de fidelizare.

Ce este o pagină premium?


Pagina Premium este o pagină de prezentare cu un conținut îmbogățit în care aveți la dispoziție instrumente de comunicare și fidelizare. Este dezvoltată pe structura Paginii de Prezentare, dar aduce posibilități extinse de personalizare, branding, informare și comunicare. Aduce un plus de valoare imaginii afacerii dumneavoastră, reflectă o notă de prestigiu față de competiție și oferă paginii afacerii dumneavoastră evidențiere față de paginile gratuite, dar și prioritate în sistemul de căutare și navigare al serviciului vreauSAmerg.roEvidențiere Pagină PremiumPagina Premium conține următoarele elemente:

  1. Sistemul de personalizare Copertă
  2. Contact Direct cu clienții
  3. Sistemul de notificare Mesaj Alertă
  4. Sistemul Prezentare Video
Elemente Pagină PremiumPrevizualizare formular pentru Contact Direct.

Contact Direct - Pagină PremiumBeneficiile aduse de Pagina Premium


Pentru a vă face o idee mai clară despre avantajele pe care le obțineți prin Pagina Premium, iată care sunt beneficiile obținute:

  • Vă puteți personaliza Pagina de Prezentare prin sistemul Copertă aducând un plus de dinamism și culoare paginii afacerii dumneavoastră.
  • Obțineți mai multă vizibilitate și puteți atrage atenția asupra serviciilor afacerilor dumneavoastră prin sistemul Prezentare Video. Dacă dispuneți de o prezentare video a afacerii dumneavoastră, o puteți integra în Pagina de Prezentare și veți avea astfel mai multe vizualizări și mai multe șanse de a genera noi clienți.
  • Generați clienți prin sistemul Contact Direct. Evidențiați numărul de telefon pentru a fi contactat de către utilizatori și permiteți acestora să vă contacteze prin email completând rapid formularul de contact.
  • Comunicați mai ușor cu clienții dumneavoastră prin sistemul Mesaj Alertă și le oferiți actualizări și informații utile. De exemplu, prin actualizări zilnice puteți afișa meniul zilei, cursul valutar, sau orice altă informație relevantă domeniului de activitate al afacerii dvs.Cum pot avea o Pagină Premium?


Pentru a avea o Pagină Premium trebuie să creați mai întâi o Pagină de Prezentare. Odată ce vă creați și activați un cont de utilizator (http://vreausamerg.ro/cont_nou.do) puteți să creați Pagina de Prezentare folosind butonul Adaugă Locație din bara de meniu. Pagina Premium se activează în momentul în care achiziționați abonamentul pus la dispoziție de serviciul vreauSAmerg.ro.

Pentru a achiziționa un abonament vă rugăm să contactați telefonic departamentul de Vânzări sau să trimiteți un email la contact@vreausamerg.ro.Care este costul abonamentului?


Din perspectiva financiară, un abonament Premium pentru o perioadă de 12 luni costă doar 250 RON, dumneavoastră cheltuind practic 21 de lei pe lună.

În perioada 1 Iulie - 15 Octombrie 2015, abonamentul beneficiază de un preț special de doar 100 RON / an, 8 lei / luna respectiv 30 bani pe zi.

Ținând cont de faptul că alte servicii similare solicită sume cuprinse între 400 - 2000 RON pe an, abonamentele oferite de vreauSAmerg.ro sunt o adevărată promoție pentru fiecare buget.


*) Fără TVA, One New Experience SRL-D este firmă neplătitoare de TVA.