Cine suntem


În spatele proiectului vreauSAmerg.ro se află o echipă tânără, cu o experiență de peste 7 ani în domeniul IT. De altfel, serviciul vreauSAmerg.ro a fost dezvoltat în urmă cu 4 ani, iar la 6 luni după începerea proiectului site-ul a fost disponibil publicului larg.

Conceptul propus de noi este unul relativ nou și totuși are rădăcini în previziunile făcute cu mulți ani în urmă de către marile companii de servicii telecom: serviciu bazat pe localizare.

Suntem o echipă la început de drum, plină de entuziasm și sperăm ca prin străduința noastră de zi cu zi să vă aducem rezultate pline de satisfacție.

Vezi mai multe informații în secțiunea Istoric.Cultura noastră


Fiind un startup, reușim să cultivăm o cultură deschisă și manifestăm o foarte mare flexibilitate pentru a ne adapta atât cerințelor pieței cât și evoluției tehnologice.

Comunicăm deschis, împrospătăm deseori viziunea și dezvoltăm un cadru în care fiecare idee este bine-venită, apreciată și căutăm să aducem o experiență nouă și plăcută tuturor utilizatorilor serviciilor noastre.Echipa vreauSAmerg.ro


 • Daniel Saulean
  Daniel Săulean

  Fondator
  Administrator
  daniel@vreauSAmerg.ro
 • David Emanuel Oprea
  David Emanuel Oprea

  Fondator
  david@vreauSAmerg.ro
 • Mihai Mariș
  Mihai Mariș

  Reprezentant Vânzări
  mihai@vreauSAmerg.ro
  0725 946 925
 • Ioan Marin
  Ioan Marin

  Reprezentant Vânzări
  ioan@vreauSAmerg.ro
  0725 946 926