Ce facem


Oferim o varietate de servicii pentru companii, dar și pentru utilizatori, prin intermediul serviciului vreauSAmerg.ro.

Abonamentul Pagină Premium este o soluție integrată care să răspundă nevoilor companiilor în mediul online.Ce facem pentru companii


Experiența noastră dobândită atât în cadrul firmelor mici cât și în cadrul corporațiilor ne-a învățat că fiecare companie este diferită având cultură, mediu, strategie, nevoi și ținte proprii.

În întâmpinarea nevoilor firmelor mici, mijlocii și chiar a companiilor, venim cu soluții de consultanță, dezvoltare web și software.

vreauSAmerg.ro este un răspuns prin care dorim să oferim companiilor mici, companiilor mari și instituțiilor un mijloc practic și modern prin care să dezvolte o legătură directă cu clienții și utilizatorii printr-un canal practic și ușor de folosit.Ce facem pentru utilizatori


Utilizatorul final este cel care are ultimul cuvânt de spus în ce privește calitatea serviciilor dezvoltate de noi. De aceea, toate deciziile sunt trecute prin filtrul experienței utilizatorului și îndrăznim să afirmăm că suntem un start-up în care Experience Design-ul determină flux-ul dezvoltării.

Accesibilitatea, utilitatea, ușurința în utilizare și interacțiune sunt doar aspectele importante de care ținem cont atunci când dezvoltăm soluții și servicii care să deservească utilizatorul final.