Audiență


Utilizatorii vreauSAmerg.ro sunt utilizatori cu vârste cuprinse între 18-24, 25-34 și 35-44 de ani conform datelor obținute din Google Analytics, reprezentând mai mult de 60% din totalul vizitatorilor site-ului nostru.

Din punct de vedere al vârstei și al faptului că utilizatorii majoritari au vârste cuprinse între 25-34 de ani rezultă că există un potențial foarte mare de conversie întrucât vârsta tânără, energia și interacțiunea cu tehnologia prin diverse dispozitive demonstrează viabilitatea ecosistemului dezvoltat în jurul serviciului vreauSAmerg.ro.


Categoriile de vârstă - vreauSAmerg.ro Categoriile de sex - vreauSAmerg.ro


După cum era de așteptat, persoanele de sex feminin sunt majoritare cu un procent de aproximativ 55%, ceea ce confirmă faptul că în mediul online bărbații petrec mai puțin timp decât femeile. Acest aspect poate fi văzut ca un lucru pozitiv, întrucât bărbații sunt mai reticenți când vine vorba de produse și servicii necunoscute lor.

Ceea ce diferențiază vreauSAmerg de alte servicii similare este faptul că utilizatorul vreauSAmerg nu este doar un explorator urban, ci și un explorator turistic. Este utilizatorul care prezintă interes față de smartphone-uri, tablete, dispozitive de ultimă generație, este interesat de călătorii și caută să descopere locuri și experiențe noi. Apelează la servicii premium, se interesează de cele mai bune localuri din oraș, participă la evenimente, are gusturi bine-definite și cercuri de prieteni cu preferințe asemănătoare.

Conform statisticilor interne, putem spune că utilizatorul vreauSAmerg.ro știe să caute locuri și servicii în baza contextului geografic folosind expresii de căutare cu precizare geografică: "restaurant chinezesc in galati", "service auto cluj", "coordonate gps ikea" etc. Precizarea orașului, a zonei de interes sau a informațiilor referitoare la geolocalizare confirmă faptul că serviciul bazat pe localizare este un răspuns la nevoile utilizatorului vreauSAmerg.ro. Totodată, precizarea contextului geografic oferă oportunitatea utilizatorului să descopere locuri și servicii noi, iar companiilor șansa să genereze și să fidelizeze noi clienți.

Trafic vreauSAmerg.ro 1 Iunie 2014 - 1 Iulie 2015